Okulumuz Hakkında

Şehit Kamil Balkan İlkokulu
YILDIRIM MAH. ŞEHİT KAMİL BALKAN CAD. NO50 BAYRAMPAŞA/ İSTANBUL
0212 614 55 66
0212 563 84 40
https://skbio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, araştıran, özgür düşünen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, kendine güvenen, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış bireyler yetiştiren örnek alınacak bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlayarak Milli ve manevi değerlere bağlı, iyi bir insan yetiştirmektir.

BAŞARILAR

BASKETBOLDA REKORTMEN OKUL ŞEHİT KAMİL BALKAN Okulumuz,1974-1975 öğretim yılında Mithat Paşa(İnönü) Stadındaki atletizm pistinde yapılan tüm İstanbul İlkokulları arasında Kız takımımız 2. oldu ve İstanbul’u temsil etme hakkı elde etti. Türk Basketbolunda, bir ekol, bir kaynak, bir basketbol okulu, bir basketbol fabrikası, bir yetenek diyarı, bir rekortmen okulu mu dersek, ne desek diyelim Şehit Kamil Balkan için az bile söylemiş oluruz. 1976 yılında İstanbul Okullar Basketbol ligine giren ŞKB, inanılmaz derecelere imza atmıştır. 4 kez Türkiye Şampiyonluğu,3 kez Türkiye 2.lığı,3 kez Türkiye 3. lüğü,2 kez Türkiye 4.lüğü elde etmiştir. 22 Bölge Birinciliği yanında 24 kez İstanbul Şampiyonluğuna erişmiştir. 34 defa İstanbul Basketbol Şampiyonu Ş.K.B İlkokulu
Öğretmen :27
Öğrenci :848
Derslik :21
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4000
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-14:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Beşyüzevlere yakın konumdadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

YILDIRIM MAH. ŞEHİT KAMİL BALKAN İLKOKULU CAD. NO. 50 BAYRAMPAŞA/ İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

ERASMUS PROJESİ